از نظر طبع گوشت اردک در طب سنتی گرم است و ارزش غذایی بالایی دارد و در بین تمام پرندگان گرم ترین گوشت را دارد و چربی گوشت اردک هم ملین و گرم است.گوشت اردک دیر هضم است و توصیه شده با مصلح هایی مانند کرفس ، آویشن ، پونه ، سرکه ، زنجبیل و یا گشنیز مصرف شود. گوشت اردک رنگی قرمز، مانند گوشت گوسفند دارد و غنی از پروتئین با کیفیت بالا است. این گوشت دارای نیاسین ، فسفر ، آهن ، روی ،B6 و B12 ، سلنیوم ، فولات ، منیزیم و ….. است.گوشت اردک مغذی است و برای رشد و سلامت بسیار اهمیت دارد زیرا منبع غنی از پروتئین های با کیفیت زیاد است، گوشت اردک چربی و کلسترول بلایی دارد و به همین دلیل مصرف آن برای افرادی که کلسترول بالایی دارند باید کنترل شده باشد.
اردک سرخ شده
تبدیل واحد:
کالری:
3.38
چربی
0.28
گرم
پروتئین
0.18
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید