ادویه کاری

تبدیل واحد:
کالری: 3.5
چربی 0.13 گرم

پروتئین 0.1 گرم

کربوهیدرات 0.48 گرم

ادویه کاری، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، اما امروزه اکثر کشور‌ها از این ادویه در تهیه غذا‌های مختلف و در پخت غذا‌هایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می‌کنند.پودر کاری مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز است.عنصر اصلی ادویه کاری در تمام کشور‌ها زردچوبه و فلفل است که موجب رنگ زیبا و خاصیت فوق‌العاده آن می‌شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404