ادویه تاکو، قدیمی ترین و سنتی ترین ادویه مکزیکی است که از موادی مثل فلفل چیلی، زیره و پونه کوهی درست می شود. این ادویه معمولا برای طعم دار کردن گوشت استفاده می شود. قدمت ادویه تاکو مکزیکی به قرن ۱۶ بر می گردد، ریشه کلمه تاکو نیز از مواد منفجره ای گرفته شده کارگردان معدن نقره برای منفجر کردن سنگ ها از آن استفاده می کردن و از باروت و کاغذ تاکیتو درست می شده است.در واقع تاکو غذای کارگردان معدن بوده و برای تهیه آن گوشت گوساله تفت داده شده در ادویه تاکو را در نان ذرت می پیچیدند و به صورت ساندویچ می خوردند. شاید وجه تسمیه این اسم به دلیل تندی یا نحوه پیچاندن گوشت در نان ذرت باشد.با گذشت زمان این غذا در سراسر مکزیک محبوبیت پیدا می کند و افراد آن را با گوشت های مختلف از جمله مرغ و خوک نیز درست می کردند. در اوایل قرن بیستم، کارگران مکزیکی برای کار وارد ایالات متحده شدند و از این طریق آمریکایی ها را با غذاهای مکزیکی آشنا کردند.در آن سال ها تاکو به عنوان غذایی مقرون به صرفه فروخته می شد اما به مرور زمان و با توجه به تغییراتی که در آن صورت گرفت به صورت غذایی محبوب و بین المللی درآمد. امروزه ادویه تاکو مکزیکی در انواع غذاها از جمله گوشت چرخ کرده، مرغ، صدف و سیب زمینی استفاده می شود.
ادویه تاکو
تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید