آلو زرد

تبدیل واحد:
کالری: 0.5
چربی گرم

پروتئین 0.01 گرم

کربوهیدرات 0.11 گرم

آلو زرد میوه‌ای است به خوش طعمی آلو و دارای شکلی شبیه لیمو. این میوه در ابتدا ترش است، ولی وقتی کاملا می‌رسد، شیرین می‌شود. آلو زرد معمولا در فصل‌ گرم سال در دسترس قرار می‌گیرد. این میوه به عنوان یکی از بهترین منابع برای ویتامین A و C شناخته می شود.

آلو ، اکثراً به صورت تازه مصرف می‌شود؛ اما می‌توان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا نیز استفاده کرد و یا به کیک‌ها، سالادها و غذاها اضافه نمود.

مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، چربی خون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی، سرطان و بیماری‌های گوارشی نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.
آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی، برای جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش نیز مفید است.

مصلح‌های خوراکی:

روغن زیتون

زیره سبز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404