آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در مهمانیها سرو میشود. طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی نسبت به بسیاری از غذاهای تشریفاتی و مجلسی ساده بوده و در عین حال غذایی بسیار چشمنواز است. برای تهیه این غذا که طعمی ملس و رو به ترش دارد میتوانید در فصل تابستان از آلبالو تازه و در سایر فصول از مربا آلبالو و یا آلبالو فریزشده استفاده کنید.آلبالو پلو به روشهای مختلفی سرو میشود: آلبالو پلو با مرغ، آلبالو پلو با گوشت قلقلی و یا آلبالو پلو ساده که هر یک به نوبه خود خوشمزه و دلچسب است.
آلبالو پلو
تبدیل واحد:
کالری:
2.65
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.1
گرم
کربوهیدرات
0.49
گرم
دیدگاهتان را بنویسید