آلبالو پلو

تبدیل واحد:
کالری: 2.65
چربی 0.03 گرم

پروتئین 0.1 گرم

کربوهیدرات 0.49 گرم

آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در مهمانی‌ها سرو می‌شود. طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی نسبت به بسیاری از غذاهای تشریفاتی و مجلسی ساده‌ بوده و در عین حال غذایی بسیار چشم‌نواز است. برای تهیه این غذا که طعمی ملس و رو به ترش دارد می‌توانید در فصل تابستان از آلبالو تازه و در سایر فصول از مربا آلبالو و یا آلبالو فریزشده استفاده کنید.آلبالو پلو به روش‌های مختلفی سرو می‌شود: آلبالو پلو با مرغ، آلبالو پلو با گوشت قلقلی و یا آلبالو پلو ساده که هر یک به‌ نوبه‌ خود خوشمزه و دلچسب است.

مصلح‌های خوراکی:

آویشن

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404