آش عباسعلی یکی از معروفترین آشها در کرمانشاه است و در ایام مبارک رمضان طرفداران زیادی دارد. قدمت آن به حدود ۲۰۰ سال میرسد و اسمش را از آشپز ماهری که سالها پیش نذر کرده بود آشی مقوی را هر شب به روزهداران بدهد گرفته است. در این آش از انواع حبوبات، گوشت، سبزیها و روغن کرمانشاهی استفاده میشود و از خصوصیات اصلی آن کش آمدن است و طبخ آن حوصله میخواهد.
آش عباسعلی
تبدیل واحد:
کالری:
1.4
چربی
0.06
گرم
پروتئین
0.09
گرم
کربوهیدرات
0.012
گرم
دیدگاهتان را بنویسید