آش جوش پره یا آش جوشواره آشی است که در خراسان و بجنورد، شهرهای گناباد، فردوس،سبزوار، قاین تهیه میشود.بیهقی در کتابش تاریخ بیهقی از این غذا نام برده است.در آذربایجان و شهرهای شمال غربی ایران همانند اردبیل،با نام آش دوشبره و آش گوشواره معروف بوده و از آشهای بسیار قدیمی و سنتی آن منطقه نیز محسوب میشود که بعلت فرایند طبخ زمان بر و سختش،امروزه کمتر رواج دارد.
آش جوشواره
تبدیل واحد:
کالری:
1.4
چربی
0.06
گرم
پروتئین
0.09
گرم
کربوهیدرات
0.12
گرم
دیدگاهتان را بنویسید