آش ترش یکی از غذاهای محلی خطه شمالی کشور می باشد. نام این آش را به دلیل مزه ملس آن آش ترش می نامند.در ترکیب اصلی این آش چغندر و حبوبات استفاده می شود. به دلیل شباهت زبانی و طریقه زندگی شمال و شمال غرب کشور این آش در بین این شهر ها محبوبیت دارد. البته هر شهر روش متفاوتی برای پخت این آش دارد.آش ترش از غذاهای سنتی مازندرانی می باشد که معمولا در شب چهارشنبه سوری پخته می شود در این اش میتوانید از انواع سبزی های مخصوص اش استفاده کنید.
آش ترش مازندرانی
تبدیل واحد:
کالری:
1.1
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.12
گرم
دیدگاهتان را بنویسید