پاییز و زمستان فصل سرماخوردگی است و برای درمان سرماخوردگی چه چیزی بهتر از یک آش داغ و خوشمزه و مقوی. آش ترخینه یا به اصطلاح محلی «آش دویینه» که به آش ترخینه دوغ هم مشهور است بیشتر در استانهای غربی ایران پخته می شود ( در شهرهایی چون لرستان، کردستان، ایلام، کرمانشاه و همدان از این نوع آش بسیار استفاده میکنند.) و برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مثل یک آنتی بیوتیک قوی عمل می کند. اش ترخینه مخلوطی از عدس . نخود . لوبیا چیتی .سبزی آش . پیاز . ادویه جات و ترخینه می باشد .
آش ترخینه
تبدیل واحد:
کالری:
1.2
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.13
گرم
دیدگاهتان را بنویسید