آرد سنگک سبوس‌ دار

تبدیل واحد:
کالری: 3.55
چربی 0.011 گرم

پروتئین 0.11 گرم

کربوهیدرات 0.73 گرم

سنگک از آرد سبوس دار پخته میشود. از خصوصیت های بهتر سنگک ،مزه، بو، مغذی بودن و قابلیت و امکان سیرکنندگی خوب آن میباشد. نحوه پخت سنتی و شکل و مزه متمایز آن از دیگر نان ها سبب گردیده در فرهنگ و تمدن و سفره اهل ایران قیمت بالایی داشته باشد و به خصوص برای صبحانه، وجود سنگک در اولویت قراردارد .

مصلح‌های خوراکی:

گشنیز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404