گریپفروت میوهای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است. این میوه منبع غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی محسوب می شود.
ویتامین C موجود در این میوه با تقویت سیستم ایمنی، باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا میشود. ترکیبات موجود در آب گریپفروت با افزایش میزان ادرار و دفع کلسیم اضافی از بدن، مانع ایجاد سنگهای کلیوی می شوند.
مصرف آب گریپفروت به صورت ناشتا میتواند باعث شکسته شدن بافتهای چربی و هضم و دفع سریعتر آنها از بدن شود. ازاینرو، افرادی که رژیم لاغری دارند، حداقل هفتهای ۳ مرتبه آب گریپفروت را در وعده صبحانه قرار دهند.
از آنجایی که امکان تداخل دارویی با مصرف گریپفروت وجود دارد، بهتر است اگر داروی خاصی مصرف میکنید یا در دوران بارداری و شیردهی هستید، با مشورت پزشک از این میوه استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید