پاستا با سس کاربونارا

تبدیل واحد:
کالری: 2
چربی 0.06 گرم

پروتئین 0.09 گرم

کربوهیدرات 0.26 گرم

کاربونارا، یکی از خاص ترین پاستاهای ایتالیایی است که در بیشتر رستوران های این کشور سرو می شود. کاربونارا دارای یک سس بسیار مخصوص است که از تخم مرغ، پنیر و ژامبون درست می شود. در حالی که در دستور پخت اصلی این غذا قارچ وجود ندارد؛ اما استفاده از قارچ در این غذا، می تواند خوشمزگی اش را دوچندان کند.برای تهیه کاربونارا می توان از هر نوع پاستا مثل اسپاگتی، پنه یا فتوچینی استفاده کرد. از دیگر مواد تشکیل دهنده این پاستا می توان به روغن زیتون، ژامبون خرد شده، سیر، زرده تخم مرغ، خامه، پنیر پارمزان به همراه نمک و فلفل اشاره کرد. به طور کلی کاربونارا از پاستا های خاص ایتالیایی است که مزه ای متفاوت و طرفداران خاص خود را دارد.

مصلح‌های خوراکی:

زیره سبز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404