والک پلو

تبدیل واحد:
کالری: 1.81
چربی 0.06 گرم

پروتئین 0.06 گرم

کربوهیدرات 0.26 گرم

مردم کرمانشاه یکی دیگر از غذاهای محلی‌شان را با یک سبزی کوهی خوش‌طعم به اسم والک یا کول درست می‌کنند که از گیاهان بهاری و پرخاصیت این استان است. برای پخت والک پلو از زبان گوساله، روغن کرمانشاهی یا زیتون، برنج، نمک، زعفران و فلفل استفاده می‌شود.

مصلح‌های خوراکی:

گشنیز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404