هلو کباب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. هلو کباب در کرمانشاه با روغن کرمانشاهی تهیه می شود که روغن بسیار مرغوبی است و باعث می شود هلو کباب بسیار لذیذتر شود.شاید خیلی از افرادی که با این غذا آشنایی نداشته باشند با شنیدن نام هلو کباب فکر کنند این غذا یک نوع کباب است که با هلو تهیه می شود اما جالب است بدانید این غذا مانند کوفته تبریزی یک نوع کوفته است که به خاطر شباهتش به هلو به آن هلو کباب می گویند.
هلو کباب

تبدیل واحد:
کالری:
2
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.25
گرم
کربوهیدرات
0.11
گرم





دیدگاهتان را بنویسید