هل به عنوان دانه ای خوشبو در انواع مختلف از جمله هل سیاه، هل سفید و هل سبز یافت می شود. جویدن دانه های هل پس از وعده غذایی ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی کند.
دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می کنند. نوشیدن دم کرده ی آن موجب تسکین کولیت، سوءهاضمه، نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود.
هل، اضطراب و نگرانی را کاهش می دهد و در رفع افسردگی موثر است.
لازم است بدانید مانند هر ماده غذایی، مصرف بیش از اندازه هل مضر است. افرادی که دارای فشار خون بالا، تپش قلب، ورم پروستات و یبوست هستند باید در مصرف هل احتیاط کنند.

              
              
              
              
              
              
              
              
              



دیدگاهتان را بنویسید