نان فوکاچیا یکی از نان های خوشمزه ایتالیایی با بافتی بی نظیر و کیک مانند است. این نان معمولا در کنار پیش غذاهای ایتالیایی سرو می شود. روش ورز دادن و غلظت خمیر نان فوکاچا با نان های دیگر تفاوت دارد. استراحت های طولانی خمیر باعث ایجاد حباب های زیاد در نان می شود.فوکاچیا از نانهایی است که با خمیر ترش پخته شده و بافت داخلی آن شباهت زیادی به نان پیتزا دارد. تاریخچه این نان به تمدن قدیمی اتروسک و روم باستان برمیگردد. در آن زمان این نان را در نوعی اجاق سنگی یا آجری به نام «هارت» (Hearh) میپختند.
نان فوکاچیا

تبدیل واحد:
کالری:
2.5
چربی
0.08
گرم
پروتئین
0.09
گرم
کربوهیدرات
0.36
گرم





دیدگاهتان را بنویسید