مهیاوه یا مهوه نوعی خوراک است که در استان هرمزگان تهیه می شود و به صورت غذای کامل یا چاشنی به مصرف می رسد.
مهیاوه که مهیابه، ماهیاوه، مهیوه، مهوه، موه، هم به آن می گویند، غذای مخصوص مردم جنوب ایران است. گویا کلمه مهوه و مهیاوه، در اصل از دو کلمه ماهی و آوه، مرکب بوده و آوه به معنی آب است.مهیاوه یک نوع غذای آبکی تیره رنگ و شور و تند است که آن را از یک نوع ماهی ریز به نام موتو، متو یا حشینه (مومغ، ساردین) درست می کنند و با نان یا همراه غذاهای دیگر به مصرف می رسانند و بسیار مقوی و اشتها آور است.
مهیاوه

تبدیل واحد:
کالری:
2.2
چربی
0.1
گرم
پروتئین
0.3
گرم
کربوهیدرات
گرم





دیدگاهتان را بنویسید