پسته یکی از اجزای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم بالایی دارد و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. چهار نوع پسته در ایران تولید می شود: فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی.پسته سرشار از مس، منیزیم و انواع ویتامینهای گروه B است که دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکند. پسته یکی از مغزهایی است که بیشترین مقدار فیبر غذایی را در خود دارد و میتواند علاوه بر بهبود گوارش به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند. همچنین به عنوان یک منبع آهن برای جلوگیری از کمخونی مفید است.پسته را می توان به صورت تازه مصرف کرد که بسیار مفید است اما برای اینکه طعم بهتری داشته باشد آن را با آب و نمک تفت می دهند تا پسته شور را تهیه کنند.
مغز پسته
تبدیل واحد:
کالری:
5.62
چربی
0.45
گرم
پروتئین
0.2
گرم
کربوهیدرات
0.35
گرم
دیدگاهتان را بنویسید