ماهی قباد

تبدیل واحد:
کالری: 1
چربی 0.02 گرم

پروتئین 0.2 گرم

کربوهیدرات گرم

ماهی قباد از خانواده تن است که سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین می باشد. این ماهی یکی از ماهیان خوشمزه جنوب است که طرفداران بسیاری دارد. ماهی قباد؛ گوشت سفید؛ پرچرب و لطیفی دارد ولی زود تازگی خود را از دست می دهد.این ماهی برای سرخ کردن و قلیه مناسب می باشد. همچنین به صورت کبابی، بخار پز و سرخ کرده نیز می توان از آن استفاده کرد.

مصلح‌های خوراکی:

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404