دیماج

تبدیل واحد:
کالری: 3
چربی 0.25 گرم

پروتئین 0.02 گرم

کربوهیدرات 0.2 گرم

دُیْماج یا دُگْماژ، که به‌اشتباه دوْکْماژ هم گفته می‌شود، نوعی عصرانهٔ سنتی قزوین مخصوص فصول گرم است. این خوراکی از مخلوط نمودن تکه‌های نان، پنیر، سبزی، پیاز داغ، و گردو و زرد چوبه درست می‌شود. دویماج از غذاهای ایرانی سنتی و محلی به ویژه استان های ترک زبان کشورمانمثل تبریز، قزوین، آذربایجان، زنجان محسوب می شود .نوع اصلی دیماج که متداول‌تر است از مخلوط تکه‌های خرد شده نان لواش و سبزی خردشده، پنیر سنتی، پیاز داغ و گردو تهیه می‌شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404