دلمه انواع زیادی دارند. از دلمههای برگ (مو و کلم و کاهو) گرفته تا دلمه سبزیجاتی مثل کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و… اما دلمه فلفل شاید محبوب ترین دلمهای باشد که سر سفرهایرانیها مینشیند. این غذا کم چرب و سرشار از ویتامین است و میتوانید آن را در فر یا بخار پز یا روی اجاق گاز بپزید.فلفل منبع غنی از ویتامینC و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) است که هر دوی این ها آنتی اکسیدانهای قوی هستند و اثر رادیکالهای آزاد را در بدن خنثی میکنند. بنابراین میتوانید با خیال راحت این دلمه خوشمزه را در برنامه غذایی خود جا دهید.
دلمه فلفل
تبدیل واحد:
کالری:
1.67
چربی
0.07
گرم
پروتئین
0.16
گرم
کربوهیدرات
0.14
گرم
دیدگاهتان را بنویسید