احتمالا تا کنون عدسهای سبز رنگ یا قهوهای را در قفسههای مواد غذایی دیدهاید، اما انواع دیگری از عدس از جمله عدس قرمز، نارنجی، زرد و سیاه نیز وجود دارد. عدسها به دلیل عمر طولانی، ارزش غذایی بالا، طعم و عطر مطلوب، کاربرد زیادی در آشپزی دارند و از آنها برای تهیه سالاد، سوپ، عدسی و بسیاری دیگری از غذاها استفاده میشود. عدس مقدار زیادی فیبر و کربوهیدرات دارد و میزان چربی آن پایین است و به دلیل شاخص گلسیمی (سرعت تبدیل کربوهیدرات به قند در بدن) پایینی که دارد برای رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت مناسب است
دال عدس خام
تبدیل واحد:
کالری:
3.45
چربی
0.01
گرم
پروتئین
0.25
گرم
کربوهیدرات
0.59
گرم
دیدگاهتان را بنویسید