خورشت قیمه یا خورشت لپه یکی از غذاهای رایج و پرطرفدار در میان ایرانیان است.قیمه مخلوطی از لپه، گوشت، پیاز داغ، روغن، رب گوجهفرنگی و لیمو امانی است که میتواند با بادمجان، کدو یا سیبزمینی سرخ کرده نیز همراه باشد. ادویهای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه میشود دارچین است.این خورشت به همراه پلو سرو میشود. همچنین در برخی مناسبتهای مذهبی به عنوان نذری تهیه و توزیع میشود.
خورشت قیمه بدون سیب زمینی
تبدیل واحد:
کالری:
1.88
چربی
0.08
گرم
پروتئین
0.17
گرم
کربوهیدرات
0.12
گرم
دیدگاهتان را بنویسید