خورشت قیمه بادمجان

تبدیل واحد:
کالری: 2
چربی 0.14 گرم

پروتئین 0.09 گرم

کربوهیدرات 0.08 گرم

مراحل تهیه قیمه بادمجان مشابه قیمه است و تنها بادمجان سرخ شده و گوجه به آن اضافه میشود. خورشت قیمه بادمجان از غذاهای پرطرفدار ایرانی است.
قیمه مخلوطی از لپه، گوشت، پیاز داغ، روغن، رب گوجه‌فرنگی و لیمو امانی است که می‌تواند با بادمجان، کدو یا سیب‌زمینی سرخ کرده نیز همراه باشد. ادویه‌ای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه می‌شود دارچین است. این خورشت به همراه پلو سرو می‌شود.

مصلح‌های خوراکی:

آبغوره

آب انار

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404