خرما یکی از قدیمیترین میوههای کشت شده توسط انسان است.درخت خرما در نواحی گرمسیری و نیمهگرمسیری، از جمله ایران پرورش مییابند.مصرف خرما به عنوان یک جایگزین برای غذاهای حاوی قند بسیار توصیه می شود زیرا خرما حاوی قند طبیعی است.خرما منبع خوبی برای انواع ویتامینها و مواد معدنی به شمار میرود. همچنین به عنوان منبعی برای انرژی، قند، و فیبر شناخته میشود. مواد معدنی ضروری بدن نظیر کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیوم و روی را نیز میتوان با مصرف خرما تامین نمود. به علاوه، خرما حاوی ویتامینهایی نظیر تیامین، نیاسین، اسید فولیک، ویتامین A و ویتامین K است.برخی فواید خرما عبارت است از:تسکین یبوست، تنظیم سطح کلسترول، رفع اختلالات روده، بهبود مشکلات قلبی، رفع کم خونی و اختلالات جنسی.
خرما
تبدیل واحد:
کالری:
2.82
چربی
0.004
گرم
پروتئین
0.02
گرم
کربوهیدرات
0.75
گرم
دیدگاهتان را بنویسید