حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی می باشد، همانطور که از نامش مشخص است با بادمجان تهیه می شود. حلیم بادمجان دستور پخت های مختلفی دارد و در شهرهای مختلف کشورمان با مواد متفاوتی تهیه می شود.دلیل اینکه نام این غذا را حلیم بادمجان گذاشته اند این است که پس از آماده شدن شباهت زیادی به حلیم گندم دارد. حلیم بادمجان یک غذای کامل است، اما در مهمانی های خود می توانید آن را مانند کشک بادمجان به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.
حلیم بادمجان
تبدیل واحد:
کالری:
1.72
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.13
گرم
کربوهیدرات
0.16
گرم
دیدگاهتان را بنویسید