حلوا دهین

تبدیل واحد:
کالری: 5
چربی 0.22 گرم

پروتئین 0.11 گرم

کربوهیدرات 0.85 گرم

حلوا دهین نجف به قدری معروف است که به عنوان یک شیرینی ماه رمضانی در برنامه غذایی یک ماهه رمضان است که حتی در میان ایرانی‌ها هم شناخته شده است. این دسر عربی را در ایام مختلف سال می‌توانید در بازارهای نجف و دیگر شهرهای عراق پیدا کنید ولی خوردن آن در ماه رمضان متداول‌تر است. حلوا دهین را با نام «دهین ابوعلی» هم می‌شناسند و در اصل نوع مرغوب آن دهین ابوعلی نام دارد.دلیل این نام‌گذاری این است که فردی به نام «ابوعلی»، بهترین دهین‌های عراقی را می‌پخته است و حالا که از دنیا رفته است، خیلی‌ها خودشان را شاگرد او معرفی می‌کنند و ادعا می‌کنند طرز تهیه حلوا دهین را با همان دستور پخت، بلدند و می‌پزند.حلوا دهین به خاطر مواد به کار رفته در آن و طبع بسیار گرمی که دارد، همچنین قند و چربی بالا، توصیه می‌شود که بیماران مبتلا به دیابت و چربی خون، از خوردن آن بپرهیزند یا تعادل را رعایت کنند.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404