بوریتو نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیلا گندمی(نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید) که به شکل استوانهای پیچیده شده، درست می شود. برخلاف تاکو، بوریتو را می توان بخارپز یا گرم کرد تا نان آن نرم شود. در تهیه مواد داخلی بوریتو می توان از مواد مختلف استفاده کرد. از جمله مواد اصلی بوریتو گوشت، می توان به گوشت، قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای اشاره کرد.
بوریتو گوشت
تبدیل واحد:
کالری:
1.8
چربی
0.12
گرم
پروتئین
0.13
گرم
کربوهیدرات
0.09
گرم
دیدگاهتان را بنویسید