بال مرغ سوخاری

تبدیل واحد:
کالری: 3.21
چربی 0.22 گرم

پروتئین 0.26 گرم

کربوهیدرات 0.02 گرم

بال مرغ سوخاری یکی از پیش ‌غذاهای خوشمزه است که در فرهنگ‌های مختلف به روش‌های گوناگونی تهیه می‌شود. یکی از روش‌هایی که برای تهیه بال مرغ سوخاری استفاده می‌شود، آغشته کردن بال مرغ به سس خردل قبل از سرخ کردن آن است.علت خوشمزگی بال مرغ، چربی زیادی است که در آن‌ قسمت‌ انباشته شده است، پس به این نکته توجه داشته باشید که مصرف مداوم آن می‌تواند میزان کلسترول را بالا ببرد.علاوه بر این، همه ما می‌دانیم به مواد خوراکی که مصرف می‌کنیم، هورمون‌های مختلفی تزریق می‌شود که برای سلامتی خطرناک هستند. یکی از این هورمون‌ها استروئید‌هاست که تزریق استروئید به مرغ در ناحیه گردن یا بال انجام می‌شود. بنابراین تجمع استروئید در این دو ناحیه از همه جا بیشتر است و مشکلاتی را بخصوص برای خانم‌ها ایجاد می‌کند.

مصلح‌های خوراکی:

پیاز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404