پلو جزء جداییناپذیر فرهنگ غذایی ایرانیان است که انواع و اقسام آن با طعم و مزههای متنوع در کشور طبخ میشود. پلو به برنجی گفته میشود که بعد از آبکشی یا حتی به صورت کته با گوشت، سبزیجات، حبوبات و یا خشکبار ترکیب میشود. عدس پلو، زرشک پلو، لوبیا پلو، کلم پلو، مرصع پلو، سبزی پلو، آلبالو پلو، هویج پلو، رشته پلو، شیرین پلو، باقالی پلو و قاطی پلو از جمله معروفترین پلوهای ایرانی هستند.در این میان باقالی پلو مطمئنا با اختلاف بالا در صدر این لیست قرار دارد. باقالی پلو یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایرانی است که استایل باابهت و مجلسیاش آن را به انتخاب اول در مهمانیها و عروسیها تبدیل کرده است. مطمئنا رنگ سبز باقالی پلو هر کسی را به وجد آورده و به خوردن آن علاقهمند میکند. این پلوی دوست داشتنی هم با گوشت و هم با مرغ سرو میشود و هر کدام از آنها طعم و مزهی خاص خودشان را دارند.
باقالی پلو
تبدیل واحد:
کالری:
2.03
چربی
0.08
گرم
پروتئین
0.1
گرم
کربوهیدرات
0.49
گرم
دیدگاهتان را بنویسید