باسلوق با شیره انگور

تبدیل واحد:
کالری: 4.13
چربی 0.25 گرم

پروتئین 0.12 گرم

کربوهیدرات 0.35 گرم

این شیرینی دلپذیر را بیشتر در اواخر پاییز و اوایل زمستان تهیه می کنند و از گذشته نیز بر سر سفره های عید نوروز بوده است البته در سال های دور این شیرینی به صورت قالبی نیز درست می شده است.باسلوق سالیان متمادی است که ساوه تهیه می شود و به دلیل استفاده از شیره انگور طبیعی به عنوان ماده اولیه و عدم استفاده از شکر و قند مصنوعی دارای ارزش غذایی بالایی است.این سوغات و شیرینی محلی در گذشته کنار کشمش، سنجد، گردو، بادام و توت در شب های زمستان و سایر مناسبت ها و مهمانی ها مورد استفاده مردم قرار می گرفت.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404