کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب به شمار می رود. با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در تمام جهان شناخته شده است.پیشگیری از سرطان، محافظت از قلب، کاهش فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، حفظ سلامت استخوان ها، کمک به عملکرد هضم غذا، حفظ سلامت دهان و بهبود فرآیند خواب، از جمله خواص بادام هندی هستند.یکی از مهمترین خواص بادام هندی در دوران بارداری، تامین انرژی مورد نیاز برای زنان در طول این دوران است. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.از مصرف بادام هندی شور بپرهیزید. دریافت فراوان سدیم (عنصرموثره نمک) می تواند میزان کلسیم بدن را کاهش داده و موجب پوکی استخوان شود. مغزهای شور برای بیماران کلیوی و افراد دارای فشار خون بالا و البته کودکان محدودیت مصرف دارد.علی رغم خواص فراوان بادام هندی، این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از اگزالات بوده، زیاده روی در مصرف آن منجر به تجمع و کریستاله شدن این ماده در بدن و در نتیجه ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا میشود.
بادام هندی
تبدیل واحد:
کالری:
5.53
چربی
0.44
گرم
پروتئین
0.18
گرم
کربوهیدرات
0.3
گرم
دیدگاهتان را بنویسید