باتر میلک کمی از شیر غلیظتر بوده و طعم آن شبیه به ماست یا دوغ است. به همین دلیل به آن آب دوغ هم میگویند. باترمیلک یک منبع سرشار از پروبیوتیک است و مانند ماست یا کفیراز باکتریهای فعال تشکیل شده است. این باکتریها فرآیند هضم را بهبود میدهند، به تغذیه سالم کمک کرده و به حل مشکلات گوارشی مانند نفخ شکم، بیماری کرون یا رفلاکس معده کمک میکنند. مایع ترشمزه حاصل از فرآیند کرهگیری که به مدت یک شب مانده و تخمیر شده، موجب تبدیل شیر به اسید لاکتیک میشود. اسید لاکتیک به وجود آمده در باتر میلک باعث بهتر شدن طعم آن میشود.برای تهیه باتر میلک در خانه شیر را با آب لیمو یاسرکه ترکیب کنید. در ازای هر یک پیمانه شیر، یک قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید.شیر و آبلیمو (یا سرکه) را در مخلوط کن بریزید. اجازه دهید مخلوط کن برای چند دقیقه خوب شیر و آب لیمو را ترکیب کند.ترکیب به دست آمده را کنار بگذارید و اصطلاحا استراحت دهید تا دلمهها ایجاد شده و شیر لخته شود. سپس آنها را هم بزنید تا یکدست شود. باترمیلک شما آماده استفاده است و میتوانید از آن در شیرینیپزی یا در موارد مورد نیاز دیگر خود استفاده کنید.
باتر میلک
تبدیل واحد:
کالری:
0.4
چربی
0.008
گرم
پروتئین
0.033
گرم
کربوهیدرات
0.047
گرم
دیدگاهتان را بنویسید