انگور ژاپنی یا سنجد ژاپنی از خانواده سنجدیان می باشد. گل های سفید این گیاه بسیار معطر هست. حداکثر طول این گیاه به چهار متر می رسد میوه آن، خوراکی و لذیذ و آبدار، به رنگ قرمز روشن با نقطه های نقره ای روی میوه ، با تعداد میوه های زیاد در هر خوشه است. فصل رسیدن میوه ها شهریور تا آبان میباشد .خاستگاه و موطن گیاه شرق آسیا و دامنه هیمالیا تا ژاپن است.میوه این گیاه هم به صورت خام و هم به صورت پخته مصرف میشود. میوهی این گیاه ترش و شیرین و آبدار است که مصرف آن در حالت خام خوشمزه بوده و همچنین میتوانید از آن مربا و کمپوت درست کرده و میل نمایید.
انگور ژاپنی
تبدیل واحد:
کالری:
0.68
چربی
0.002
گرم
پروتئین
0.012
گرم
کربوهیدرات
0.17
گرم
دیدگاهتان را بنویسید