آلو بخارا یکی از انواع خشکبار است که در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه ای دارد زیرا که طعم فوق العاده به غذا می دهد.این خشکبار از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است. به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین A و B6 وجود دارد.آلو بخارا دارای خاصیت صفرا بر، زیاد کننده ادرار، تب بر، دافع انگل و ضد استفراغ می باشد. همچنین از آن در مواردی مانند: گلو درد، کم خونی، تقویت کبد، سرفه، یبوست، مسمومیت، تقویت معده، سوء هاضمه و سنگ کلیه استفاده می شود.مصرف بی رویه آلو بخارا موجب ناراحتی معده و نفخ می شود. افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف آلو بخارا زیاده روی کنند.
آلو بخارا
تبدیل واحد:
کالری:
2.4
چربی
0.003
گرم
پروتئین
0.02
گرم
کربوهیدرات
0.63
گرم
دیدگاهتان را بنویسید