آلو خشک از کم شدن آب آلو به دست می آید و از هر دو نوع آلو، یعنی آلو های بنفش و زرد که سرشار از مواد مغذی و فیبر رژیمی هستند، استفاده می شود. با این حال مصرف زیاد آلو خشک می تواند عوارض جانبی مانند مشکلات گوارشی، از جمله اسهال و وابستگی به ملین را افزایش دهد.
آلو خشک حاوی میزان قابل توجهی مواد معدنی(آهن، منیزیم، پتاسیم) و ویتامین های E ،C و پیش ساز ویتامین A است که از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت کرده و مانع از تخریب آن ها می شود.آلو خشک، برای افرادی که از یبوست و سوء هاضمه یا هضم ضعیف رنج می برند، یک ملین طبیعی است. آلو خشک زمان جابه جای مواد در روده بزرگ را کاهش می دهد و همچنین رشد باکتری های مفید در روده بزرگ را که به هضم کمک می کند افزایش می دهد. یکی دیگر از مزایای آلو خشک در جلوگیری از پوکی استخوان و بهبود تراکم استخوان ها است.آلو خشک می تواند به میزان قابل توجهی کلسترول و فشار خون را کاهش دهد.
آلوی خشک
تبدیل واحد:
کالری:
2.4
چربی
گرم
پروتئین
0.02
گرم
کربوهیدرات
0.64
گرم
دیدگاهتان را بنویسید