آرد سویا، آردی است، که از آسیاب کردن دانه خشک سویا به دست میآید و حاوی پروتئین و کمی کربوهیدرات می باشد. سویا یکی از انواع لوبیاهاست که روغن زیادی دارد و بیشتر به خاطر روغن کشت میشود. سویا ارزش تغذیهای زیادی داشته، دارای اسیدهای آمینه ضروری است، همچنین ویتامین و مواد معدنی زیادی دارد. تنها عیب سویا، این است که مثل سایر حبوبات کمی نفاخ است
فرآوردههای زیادی از سویا تهیه میشود که یکی از آنها آرد است. معمولا از این آرد در ماکارونی و نان استفاده میشود. ۵-۱۰ درصد از این فراورده به همراه آرد گندم در تهیه نان استفاده کرده که علاوه بر بهبود طعم و انتقال خواص مغذی به نان، موجب روشن شدن رنگ مغر نان می شود. با آرد سویا به تنهایی نمیتوان نان تهیه کرد چرا که چندان قابل خوردن نیست.
دیدگاهتان را بنویسید