آب نارنج

تبدیل واحد:
کالری: 0.4
چربی 0.01 گرم

پروتئین 0.001 گرم

کربوهیدرات 0.01 گرم

آب نارنج از میوه نارس و یا از میوه رسیده نارنج تهیه می‌شود، در برخی خواص درمانی آب نارنج نارس قویتر و موثر است.
آب نارنج، ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C می باشد. مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
آب نارنج در مصارف غذائی مشابه سرکه و آبلیمو به کار می رود. استفاده از آب نارنج در تهیه غذا و سالاد علاوه بر اینکه باعث خوشمزه‌تر شدن غذا می‌شود، ارزش غذایی فراوانی به همراه خواهد داشت.
ضدعفونی کنندگی، کنترل فشار خون، کاهش ترشح صفرا، درمان ترش کردن معده و معالجه تورم حلق و گلو از مهمترین خواص آب نارنج می باشد.
نارنج همانند سایر میوه‌های ترش برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و دارویی خانگی برای درمان سوء هاضمه، نفخ و حالت تهوع می باشد.
آب نارنج پایین آورنده چربی خون و قند خون است. از این رو به افراد مبتلا به دیابت و یا چربی خون، توصیه می شود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان میل کنند.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404