آبغوره

تبدیل واحد:
کالری: 0.19
چربی گرم

پروتئین 0.01 گرم

کربوهیدرات 0.04 گرم

آبغوره یا آب غوره عصارهٔ غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می‌رود. غوره، همان انگور نارس می باشد.
آبغوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید است. هم چنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند می باشد. آبغوره به درمان بیماری “”اسکوربوت”” که به علت کمبود ویتامین C در بدن ایجاد می شود، کمک می کند. از آنجا که آبغوره صفرابر است، موجب دفع زردی و هم‌چنین تقویت کبد می شود. آبغوره به دلیل داشتن اسیدهای آلی پتاسیم‌دار برای درمان پا درد، کمر‌درد، درد سیاتیک و روماتیسم مفید است. آبغوره مدر است و به دفع سموم از طریق کلیه‌ها کمک می‌کند.

جالب است بدانید که قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن می‌شود، بنابراین از انجام این ‌کار اجتناب کنید. هم‌چنین نگهداری آبغوره در ظروف پلاستیکی باعث تجزیه تدریجی این ظروف و ورود مواد‌ شیمیایی به داخل آبغوره می‌شود که برای سلامتی خطرناک است.

مصلح‌های خوراکی:

مویز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404