آناناس یا کاجدیس نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است. آب و گوشت آناناس در سراسر جهان حتی در غذاها نیز استفاده می شود. آناناس را میتوان در سالاد میوه، غذاها، پیتزا و یا حتی به صورت کبابی در همبرگر استفاده کرد. علاوه بر این، آناناس را میتوان به ماست، مربا، شیرینی و یا بستنی اضافه کرد.
میوه رسیده ی آناناس حاوی ویتامین A، C، ویتامینهای گروه B، کلسیم، فسفر و آهن است. آناناس خاصیت هایی نظیر کمک به دستگاه گوارش، رفع سرفه، پیشگیری از سرطان، بهبود گردش خون و کاهش فشار خون، آرتروز، سلامت بافت و تقویت استخوان را همراه دارد.
این میوه ی خوش طعم سرشار از فیبر است که فرایند گوارش را بهبود می بخشد و از پیشرفت اسهال، سندروم روده تحریک پذیر و یبوست جلوگیری می کند.
علاوه بر افرادی که به میوه آناناس آلرژی دارند، زنان باردار و شیرده، بچه های زیر ۶ سال، کسانی که داروهای ضدانعقاد خون، آسپرین و داروهایی از این دست مصرف می کنند، نباید از این میوه استفاده کنند.
دیدگاهتان را بنویسید