برای تهیه چای زرشک، ابتدا زرشک ها را به خوبی بشویید و در قوری بریزید. در مرحله بعد روی زرشکها کمی آب جوش ریخته و قوری را بر روی کتری قرار داده و صبر کنید تا دمنوش به آرامی دم بکشد.
در صورت تمایل می توانید از یک تکه نبات یا مقداری عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.
زرشک، ضد صفرا، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی (تهوع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است.
زرشک، ضمن تصفیه خون، درمان بسیار خوبی برای فشار خون بـالا (در افراد گرم مزاج) می باشد.
لازم است بدانید که خانمهای باردار نباید دمنوش زرشک مصرف کنند.
مصرف زیاد زرشک و مشتقات آن به مدت طولانی سبب ناراحتی معده و روده میشود.
مصرف بیش از حد از دمنوش مانع جذب ویتامین B کافی در بدن میشود.
نوشیدن این دمنوش گیاهی برای افرادی که مبتلا به سرفههای خشک هستند مضر است.
دیدگاهتان را بنویسید