دلمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمهای ترکی به معنی «پُرشده» است. دلمه را میتوان با برگ انگور، فلفل دلمه، کدو، گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال ۲۰۱۷ جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند.دلمه برگ مو در شهرهای مختلف کشورمان با روش های متفاوتی طبخ می شود. در برخی شهرها به غیر از مواد اصلی دلمه موادی مانند زرشک، ماست و رب انار به آن اضافه می کنند.
دلمه برگ مو
تبدیل واحد:
کالری:
1.67
چربی
0.07
گرم
پروتئین
0.05
گرم
کربوهیدرات
0.14
گرم
دیدگاهتان را بنویسید