ماسکارپونه نوعی پنیر ایتالیایی نرم با خامه سه لایه و دارای رنگ شیری میباشد که از شیر گاو تهیه شده و در منطقه لومباردی ایتالیا بسیار استفاده میشود.
شکل ظاهری ماسکارپونه شبیه یک خامهی غلیظ در حال تبدیل شدن به کره است. این پنیر جزء مواد اصلی در تهیهٔ تیرامیسو میباشد. همچنین از آن برای تزئین بستنی و کیک به همراه میوه ها استفاده می شود.
پنیر ماسکار پونه
تبدیل واحد:
کالری:
4.39
چربی
0.47
گرم
پروتئین
0.05
گرم
کربوهیدرات
0.03
گرم
دیدگاهتان را بنویسید