آرد برنج از دانه برنج های کاملا شکسته، تهیه می شود و از آن در تهیه فرنی، شیرینی برنجی و غیره استفاده می شود. آرد برنج دارای مدل های مختلف چون آرد برنج سفید، آرد برنج قهوه ای و آرد برنج شیرین می باشد.
آرد برنج سفید و قهوه ای که تقریبا شبیه به هم هستند و تنها فرق آنها در رنگ آنها به دلیل وجود پوسته و یا عدم پوسته بر روی برنج در هنگام شلتوک گیری می باشد. اما آرد برنج شیرین دارای نشاسته بیشتری است.
خواص آرد برنج بی شمار است. برای مثال سرشار از فیبر است، کاهنده قند خون و کلسترول می باشد و در افرادی که به گلوتن حساسیت دارند میتواند جایگزینی فوق العاده برای آرد گندم باشد.
آرد برنج برای پوست هم مفید است و میتوان ماسک های صورت عالی ای از آن تهیه کرد. نشاسته موجود در برنج میتواند به از بین بردن تیرگیهای پوست، لک صورت و درمان جای جوشها کمک کند. آرد برنج با داشتن عناصر آنتیاکسیدان از تخریب پوست در برابر پرتوهای خورشید محافظت کرده و آفتابسوختگی را هم به خوبی درمان میکند.
دیدگاهتان را بنویسید