کباب سرداشی

تبدیل واحد:
کالری: 2.15
چربی 0.17 گرم

پروتئین 0.1 گرم

کربوهیدرات 0.055 گرم

کباب سرداشی از دسته غذاهای محلی و سنتی ایرانی و نوعی کباب مخصوص استان همدان است. مواد اولیه این کباب به راحتی در دسترس هستند، و این کباب به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آماده می‌شود. کباب سرداشی شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد. تفاوت اصلی کباب سرداشی با کباب تابه‌ای، استفاده از سیب‌زمینی در مواد اولیه آن، و نحوه پخت آن داخل فر یا تنور است. گوشت، پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی از مواد اصلی کباب سرداشی هستند، اما در صورت تمایل می‌توانید از فلفل سبز و انواع ادویه‌ها برای خوشمزه‌تر کردن آن نیز استفاده کنید. از ادویه‌هایی که استفاده آن‌ها در کباب سرداشی توصیه می‌شود “مرزنجوش” است که گیاهی معطر از خانواده نعنا است و به تقویت معده، آرامش اعصاب، و کاهش استرس کمک می‌کند.کباب سرداشی اصیل در ظرف رویی و داخل تنور سنگی مخصوص نان سنگگ تهیه و پخت می‌شود. در گذشته افراد مایه کباب را در منزل آماده می‌کردند و سپس ظرف آن را به نانوایی‌های سنگکی می‌بردند تا برای آن‌ها داخل تنور، یا به قولی، “سر داش”، قرار دهند. از همین رو این نوع کباب به “کباب سرداشی” معروف شده است. در ضمن معمولاً قبل از گذاشتن سینی در فر سسی روی کباب ریخته میشود که از رب گوجه، فلفل قرمز، آب و ادویه تهیه شده است.

×
fitness-quiz-1404