آجیل سویا خشکپاک

تبدیل واحد:
کالری: 4.78
چربی 0.23 گرم

پروتئین 0.36 گرم

کربوهیدرات 0.31 گرم

سویا یکی از اعضای خانواده حبوبات است. تاریخچه استفاده از آن در تغذیه انسان به حدود ۵۰۰۰ سال پیش باز می‌گردد.

پروتئین سویا به‌عنوان بهترین و باکیفیت‌ترین پروتئین گیاهی دنیا شناخته شده و حاوی ۹ آمینواسید ضروری مورد نیاز بدن در طول روز است.

فواید پروتئین سویا چیست؟

  • ویتامین B9 به مقدار فراوان در سویا وجود دارد. این ویتامین باعث بهبود خلق‌وخو و روحیه ‌می‌شود؛
  • سرشار از ویتامین D است و برای کسانی که کمبود این ویتامین را دارند، مناسب است؛
  • پروتئین سویا می‌تواند در مهار سرطان روده موثر باشد؛
  • سویا به کاهش کلسترول بد در بدن کمک می‌کند؛
  • پروتئین سویا از طریقِ کنترل و مدیریتِ هایپرگلیسمی، هایپرلیپیدمی و هایپرانسولینمی به تناسب اندام و کنترل وزن، کمک می کند؛
  • در تنظیم و کنترل قند خون نیز نقش دارد و برای افراد دیابتی می‌تواند مفید باشد.

مصلح‌های خوراکی:

سکنجبین

×
fitness-quiz-1404