میگو سوخاری

تبدیل واحد:
کالری: 2.42
چربی 0.12 گرم

پروتئین 0.21 گرم

کربوهیدرات 0.11 گرم

یکی از عادت‌های خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه می‌کنند، مصرف هفتگی فرآورده‌های دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوست.مصرف میگو به صورت سوخاری، کالری بیشتری نسبت به انواع دیگر آن دارد. توصیه می‌شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می‌رساند و باعث افزایش وزن می‌شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.از آنجا که میگو سرشار از امگا۳ است، مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی نیز جلوگیری کند.از مواد معدنی‌ای که در میگو به میزان بسیار یافت می‌شود، سلنیوم است. از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، مصرف مداوم آن، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان خون را کاهش می‌دهد.

مصلح‌های خوراکی:

سکنجبین

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404