سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از پرطرفدارترین پیش غذاها است که بیشتر در میهمانیها و مجالس رسمی سرو میشود. برای تهیه سوپ شیر معمولا از جو، مرغ پخته، شیر و انواع سبزیجات استفاده میشود. انتخاب سبزیجات به ذائقه افراد بستگی دارد اما قارچ همیشه در آن استفاده میشود. برخی افراد بعد از تمام شدن مراحل پخت، سوپ را از روی حرارت برداشته و یک تا دو قاشق خامه به آن اضافه میکنند در این صورت سوپ خوشمزهتر البته پرکالریتر میشود.
سوپ شیر

تبدیل واحد:
کالری:
0.94
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.04
گرم
کربوهیدرات
0.11
گرم





دیدگاهتان را بنویسید