یکی از پلوهای سنتی و قدیمی شهر شیراز است که با برنج و کلهپاچه تهیه میشود. این غذا کالری و چربی بالایی دارد پس نباید در مصرف آن زیادهروی کرد.کلهپاچه با وجود تمام خواصی که دارد حاوی اسیدهای مضر هم هست؛ افراط در مصرف کلهپاچه موجب رسوب در عروق خونی بدن، انسداد و گرفتگی عروق میشود؛ مصرف زیاد کلهپاچه خطر بروز بیماریهایی مانند سکته و اختلالات قلبی را افزایش میدهد و افرادی که تحرک کمی دارند باید از مصرف مداوم این غذا پرهیز کنند.
پاچه پلو
تبدیل واحد:
کالری:
2.72
چربی
0.12
گرم
پروتئین
0.1
گرم
کربوهیدرات
0.31
گرم
دیدگاهتان را بنویسید