کیک اسفنجی، نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر و تخممرغ تشکیل میدهند. در این نوع کیک با استفاده از خاصیت کفکنندگی تخم مرغ، خمیر تهیه شده و پخت میشود.منشأ نام این کیک اسفنج دریایی است زیرا هنگامی که کیک بریده شود، مانند اسفنج دریایی بافت آن از تعداد بیشماری حباب تشکیل شدهاست.معمولاً این کیک پس از پخت به تنهایی سرو نمیشود بلکه با خامه، کرم کره، موس یا انواع میوه ترکیب میشود. این کیک یکی از کیکهای اصلی و پایه در شیرینیپزی بهشمار میآید.
کیک اسفنجی

تبدیل واحد:
کالری:
2.8
چربی
0.04
گرم
پروتئین
0.07
گرم
کربوهیدرات
0.31
گرم









دیدگاهتان را بنویسید